București, 10 martie 2015
Liviu Drăgan, CEO TotalSoft, a fost inclus de prestigioasa revistă Foreign Policy în topul celor 100 de oameni și idei care mișcă România. De patru ani, revista Foreign Policy prezintă publicului larg români care au iniţiat proiecte remarcabile în anul precedent, oameni excepționali din toate domeniile de activitate.
Liviu Dragăn a fost inclus în secţiunea “Economie și Afaceri” pentru”Reușita pe termen lung”. Într-o industrie IT extrem de competitivă, compania pe care a creat-o și o conduce de peste 20 ani se află astăzi în fruntea topului furnizorilor de soluţii ERP din România şi are operaţiuni în 37 de ţări din lume.
“Am învăţat că reușita pe termen lung a unei companii depinde în totalitate de angajaţii săi. De aceea, consider această nominalizare un merit al tuturor celor care lucreaza în TotalSoft, cei care prin efort, pasiune și dedicație fac din povestea noastră un success invidiat. Cu siguranță, ne desfășurăm activitatea într-un mediu competitiv și este important să ne îmbunătățim constant activitatea pentru a ne consolida poziția de lider de piață. Ne vom concentra în continuare pe durabilitatea și profitabilitatea companiei, pe plan local și internațional. Fiecare reușită aduce cu ea întotdeauna noi oportunități pentru TotalSoft, ceea ce asigură un viitor durabil atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri“ apreciază Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.
Printre nominalizații secțiunii “Economie și Afaceri” s-au mai aflat și Mihai Anghel, proprietar al Grupului Cerealcom, Valer Blidar, proprietar al Astra Vagoane Arad, compania Telekom sau Hidroconstrucţia.
Recunoașterea oferită de Foreign Policy vine la doar câteva luni distanță de Gala “CEO Awards - Cei mai admirați CEO din România” care l-a recompensat pe Drăgan cu distincția “Evoluție și Revoluție” la categoria executivilor care și-au demonstrat priceperea prin rezultatele companiilor pe care le conduc.
Lista numelor din Top 100 FP România/ 2014 include, între alţii, elevii români care au adus anul trecut acasă peste 50 de medalii de aur şi premii întâi de la olimpiade internaţionale sau studenţii şi absolvenţii români premiaţi de Liga Studenţilor Români din Străinătate, antreprenori sociali, precum Ivan Patzaichin sau Ionuţ Pătrăhău şi Sergiu Stoica, şi manageri ca Doru Lionăchescu, oameni de ştiinţă, precum cei de la Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”, şi cercetători ai domeniului social, ca sociologul Mirel Bănică, jurnalişti, precum Cătălin Tolontan sau Mirel Bran, economişti, ca Mircea Coşea, Cristian Popa sau Radu Crăciun, diplomaţi, ca Mircea Maliţa şi Simona Miculescu, profesori universitari, ca Mihaela Miroiu, personalităţi din domeniul culturii, precum filosoful Mihai Şora, teatrologul George Banu, regizorul Răzvan Mazilu, editoarea Denisa Comănescu sau muzicianul Alexandru Andrieş.